Medvirker  i :

 

Dragen Kjetil

 

Thomas Storm

Thomas Storm (baryton) er uddannet ved konservatoriet i Odense og Operaakademiet ved Det Kongelige Teater i København.Han har på få år etableret sig om en af de mest efterspugte unge sangere. I 2009 havde han sin debut på Det Kongelige Teater i rollen som Moralès i Carmen og Le Gerolier i Poulencs Les dialogues des Carmélites. I sæson 2010/11 spillede Thomas Storm, Schaunard, i Det Kongelige Teaters opsætning af Puccinis La Bohème sammen med verdensstjernen Anna Netrebko.

 

Samme rolle spillede han sommeren 2010, i en opsætning ved Copenhagen Opera Festival. På Det Kongelige Teater har han også kunne opleves som Bob i Menottis opera Gammeljomfruen og tyven.På Den Fynske Opera har han bl.a. sunget Den mandlige rolle i Maria de Buenos Aires,  Grev Danilo i Den Glade Enke, Andrej i Orpheus 68 og som Guglielmo i Cosi fan tutte, hvor han høstede fine anmeldelser og modtog en Reumert talentpris for rollen og senest greven i Figaros Bryllup.

 

Han var i 2013 udnævnt til Carl Nielsen kunstner hos Odense Symfoniorkester og kan igen i 2015 opleves med orkestret i Nielsens 3 symfoni ”Espansiva” Derud over er Thomas Storm en hyppig gæst på operascenerne rundt om i landet. Han skal i 2015 også til Asien og USA for at fejre Carl Nielsen ved koncerter med bl.a. Philliphine National Orchestra.