OPERA SKAL GØRE ONDT !! & BARBEREN I SEVILLA /HOLLYWOOD

OPERA SKAL GØRE ONDT!!

07. maj kl. 19.30 i Unitarernes Hus, København Ø

Medvirkende: Guido Paevatalu og Niels Jørgen Riis, kapelmester Leif Greibe

Oplev et operakoncertcauseri, der beskriver de store og voldsomme følelser på operascenen, bundet sammen af de allerskønneste og kendte arier og duetter for tenor og baryton. OPERA! skal gøre ONDT! er instrueret og sammensat til en intens men afslappet forestilling, krydret med de ekstreme og ofte vanvittige og morsomme situationer, der opstår imens hele det store drama udspiller sig på scenen.

Hvad er hemmeligheden bag det at lave opera ? Hvad oplever man selv som operasanger ? Vi tager så at sige publikum med op på scenen og løfter fortæppet for de ting der sker, som ofte kan gøre ondt, men som også hænder undervejs, uden at publikum egentlig når at opfatte det.

Niels Jørgen og Guido har mange års erfaring fra operascenen, sammen og hver for sig; det bliver opera i en højspændt musikalsk atmosfære, næsten med livet som indsats. Der skal lig på bordet når OPERA! skal gøre ONDT!

Billetter kan købes via dette link:

https://place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=sqqh8p6t2x

Rossini's BARBEREN I SEVILLA/HOLLYWOOD spillede i begyndelsen af marts for 3 udsolgte huse i Helsingør og på Østerbro. Barberen Figaro er i Guido Paevatalus vanvittig morsomme opsætning inspireret af cremekongen og sundhedsguruen Ole Henriksen og forestillingen er derfor henlagt til Hollywood. Fotograf Peter Lundø har fanget nogle af de komiske øjeblikke undervejs.

Featured Posts
Recent Posts