BARBEREN I SEVILLA/Goes to Hollywood

guidOpera i København torsdag d. 14. marts kl. 19.30 i Unitarernes Hus, Dag Hammarskjölds Allé 30, København Ø Billetter købes her

Rossinis operakomedie er i 2 akter og i Guido Paevatalus opsætning er Barberen Figaro inspireret af creme-kongen og sundhedsguruen Ole Henriksen. Forestillingen er derfor henlagt til et Hollywoodmiljø, hvor de kendte filmstjerner kommer ind i spaen for at blive behandlet og få lettet hjertet. Medvirkende: Guido Paevatalu, Niels Jørgen Riis, Camilla Illeborg, Hans Lawaetz, Jasia Julia Nielsen, Christian Christiansen. Kapelmester: Leif Greibe m. musikere fra Det Kgl. Kapel. Operaen synges på dansk.

FIGAROS BRYLLUP, der havde premiere d. 1. december 2018 udspillede sig på en enkelt dag, på et badehotel i 30'erne. Instruktør og scenograf Guido Paevatalu havde valgt at gøre fortællingen til Bartolos erindringer.

Forestillingen spiller i sommeren 2019 på Drakamöllan Operafestival 22. og 23. juni, på HCC Bådeværft KS (tidl. Ebbes Bådeværft) i Marstal d. 29. juni og vi håber at kunne præsentere forestillingen på Skippergården på Endelave d. 7. juli.

LA TRAVIATA - Den kommende sæsons turnéforestilling er La Traviata. Vi glæder os til at præsentere Verdis operaklassisker i Guido Paevatalus klassiske opsætning for de danske teaterforeninger.

Featured Posts
Recent Posts