NY SÆSON i HELSINGØR TEATERHUS

Vores nye sæson....

Vort gode samarbejde med Helsingør Kammeropera fortsætter og vi kan nu præsentere programmet for vores 2. sæson i Helsingør Teaterhus. Det bliver til i alt 5 operatitler: La Traviata 6.og 7. oktober, Figaros Bryllup 1. og 2. december, Barberen i Sevilla 9. og 10. marts, og som en del af en Børneoperafestival 23.-28. april, Nattergalen og Hans og Grete. Vi løftede sløret for den kommende sæson ved en operakoncert d. 24. august i parken ved Marienlyst Slot. Den blev et tilløbsstykke...

Noget helt nyt....guidOpera i København.

Som noget helt nyt rykker guidOpera forestillingerne La Traviata, 11. oktober, Figaros Bryllup, 6. december og Barberen i Sevilla, 14. marts til UNITARERNES HUS på Østerbro. Alle forestillinger begynder kl. 19.30. Der er plads til 150 publikummer og akustikken er fremragende. Vi glæder os til at spille kammeropera i København og håber vort publikum i Storkøbenhavn vil bakke om vort nye initiativ. BILLET til forestillingerne i Unitarernes Hus kan købes NU påhttps://place2book.com/da/list/EM7307

Turné.... Vi drager på turné til Viborg med Puccinis LA BOHÈME d. 25. oktober, og herefter følger Slagelse d. 27. oktober. I 2019 begynder vi turnéen med en forestilling på Fredericia Teater d. 25. januar.

Featured Posts
Recent Posts