NYT FRA GUIDOPERA

La Bohème – premiere !!

I 2017 indgik vi et tæt samarbejde med Helsingør Kammeropera. Den første sæson i Helsingør Teaterhus er godt i gang og i begyndelsen af december havde vi premiere på Puccini's La Bohème. I foråret, d. 17. og 18. marts har vi premiere på Bizet's Carmen.

Nytårskoncerter i Helsingør og i Gentofte.....

Søndag d. 20. januar er det gamle teaterhus rammen om en nytårskoncert hvor solisterne Camilla Illeborg, Gert Henning Jensen og Guido Paevatalu præsenterer et festligt program. Leif Greibe akkompagnerer sammen med en wienertrio sangerne. Billetter: www.billetto.dk. GuidOpera inviterer til Nytårskoncert i Gentofte Kino, søndag d. 28. januar kl. 19.30. Solisterne og musikerne fra Helsingør er med. Gentofte Kino, der har en fin akustik, er for første gang ramme om en operakoncert LIVE. Billetter på www.gentoftekino.dk

Og i Odense.......

Guido er både konferencier og solist ved Odense Symfoniorkesters nytårskoncerter, d. 6., 12. og 13. januar. Læs mere på www.odensesymfoni.dk

Rigoletto på turné i det jyske

Vi spiller Verdis Rigoletto på teatret i Viborg d. 18. januar, og d. 31. januar, besøger guidOpera for første gang Mariagerfjord. Efter vores forestilling i Aalborg d. 14. december fik vi en fin anmeldelse.

Dragen Kjetil drager til Kinas drager

Det fantastiske er sket.....de nordiske drager besøger de kinesiske drager, når guidOpera drager på turné til Kina i Juli 2018 med børneoperaen Dragen Kjetil.

Godt Nytår ! Vi glæder os til at se jer i 2018 !

Featured Posts
Recent Posts