Begejstret publikum ved guidOpera's premiere på TOSCA


group billede_edited.jpg

guidOpera har netop modtaget denne hilsen, og det er vi meget stolte af!

"Kære Venner,

Tak for en meget god oplevelse sidste lørdag. Jeg har vel altid været lidt skeptisk eller uvidende omkring opera, men det er jeg sandelig ikke længere. Jeres opsætning af Tosca var noget af det mest fantastiske opera jeg nogensinde har hørt. Som jeg har fortalt tidligere, så har jeg hørt Tosca 2 gange før, én gang med Peter Lindros og én gang på The Met, men begge forestillinger blegner fuldstændig i forhold til det, I præsterede-og så var det open air! Caroline styrede som sædvanlig med suveræn musikalitet løjerne og sangerne ydede det bedste af alt. Jeg er stadig himmelfalden og hører endnu det hele i hjertet og hjernen. I gør et uvurdeligt stykke arbejde for at udbrede god kunst til alle mennesker, der har lyst til at lære og forstå mere. Har man først fattet opera, så ligger der en ladeport åben for talrige andre glæder ved klassisk musik. Keep up the Good Work! Bedste hilsner Ebbe og Kirsten Höffner."

Du kan stadig nå at opleve guidOpera's TOSCA på sommerturné. Se mere i vores kalender her.

Featured Posts
Recent Posts